Te-ai gandit vreodata cat de importanta este apa si implicit consumul acesteia pentru buna functionare a organismului? Ai incercat sa stai poate o zi intreaga fara sa bei apa? Cum te-ai simtit?

Apa este considerata estenta vietii. Este binecunoscut faptul ca organismul nostru este compus in proportie de 70% din apa. Din acest motiv este important sa ii asiguram acestuia aportul necesar de apa zilnic. Apa este chiar mai esentiala pentru corp decat mancarea.

Insa ceea ce trebuie sa stii e ca nu orice apa este benefica organismului. Daca aceasta contine impuritati, bacterii si alte elemente, mai degraba ii dauneaza decat sa il ajute. Apa trebuie sa fie curata, sa nu contina substante nocive.

Apa de la robiet este intr-adevar potabila?

Romanul s-a obisnuit sa consume apa de la robinet. Insa poti fi sigur ca aceasta este cu adevarat curata si nu contine impuritati? Este suficient sa mirosi putin apa si iti vei da pe loc seama ca aceasta contine clor – o substanta care , in timp, produce efecte negative asupra organismului.

De asemenea, te-ai gandit poate ca unele conducte prin care circula apa ce curge la robinet pot fi ruginite sau murdare? Si de aici clar ajung in apa unele reziduuri pe care nu doresti sa le consumi.

Din aceste considerente ar fi bine sa te gandesti la o metoda prin care sa filtrezi apa pe care o consumi si sa te asiguri astfel ca nu risti sa te imbolnavesti de pe urma ei.

Specialistii din ziua de azi recomanda utilizarea unui sistem de filtrare al apei, potrivit atat pentru apartament, cat si pentru casa. Pe langa filtrare, acesta are si proprietatea de a deduriza apa si de a o purifica, astfel incat aceasta sa fie cu adevarat potabila si benefica organismului nostru.

Filtrarea apei – un proces absolut necesar pentru sanatatea organismului

Ce inseamna de fapt filtrarea? Aceasta este un proces prin care diverse particule daunatoare din apa sunt impinse din fluxul de apa printr-un material poros (nisip, pietris, lut) care face in asa fel incat acestea sa ramana blocate in sistem, iar la robinet sa curga doar apa curata, fara aceste particule.

Pe piata din Romania si-au facut aparitia o multime de sisteme de filtrare a apei, unele mai eficiente, iar altele care nu opresc toate particulele de care vorbeam anterior. Important este sa faci alegerea potrivita.

Si cand spunem „alegerea potrivita” ne referim in primul rand la un magazin de incredere pe aceasta nisa – asa cum este Shop Einstal – dar si la siteme de filtrare de calitate, care garanteaza obtinerea unei ape curate si sanatoase.

In cadrul magazinului online de instalatii Shop Einstal regasesti diverse modele de filtre si sisteme de filtrare a apei de la marci cunoscute precum Aquamax, Global Water Solutions, Idro-Tec SRL, Malgorani Nature Water si Valrom.

In ceea ce priveste preturile practicate de magazin, acestea sunt adaptate in functie de orice buget. In acest sens, pe site regasesti atat produse cu pret redus, cat si unele mai profesionale, in functie de preferinte si necesitati.

Acceseaza site-ul oficial al magazinului Shop Einstal pentru a descoperi intreaga gama de produse ce iti sunt puse la dispozitie.

Leave a Reply