Navigatiile nu mai sunt un lux si din ce in ce mai multi soferi opteaza pentru una. Acestea se pot monta pe un autoturism care nu dispune de o navigatie, fara ca bordul sa fie afectat. Se monteaza in habitaclul bordului si nu necesita ajustari la instalatia electrica. Alege cea mai buna navigatie Android pentru confortul tau si foloseste-o dupa bunul plac!

Pe site-ul navigatiiandroid.ro ai la dispozitie o multime de produse de acest tip. Sistemele de navigatie se aleg in functie de marca si modelul masinii tale. Acestea dispun de touchscreen si multiple functii pentru a oferi soferului cat mai mult confort. In plus, la comandarea fiecarei navigatii vei primi cadou si o camera de marsarier.

Functiile de care dispun aceste sisteme sunt extrem de folositoare pentru toti soferii. Te poti bucura bineinteles de GPS, dar si de alte caracteristici. Navigatiile Android se pot folosi la fel ca si telefoanele – poti asculta muzica, poti folosi GPS-ul, poti vorbi la telefon, poti vizualiza filme, seriale sau videoclipuri, naviga pe retelele de socializare si multe altele. La fiecare navigatie sunt relatate functiile disponibile si cum poti beneficia de ele.

In pachetul in care vei primi navigatia sunt disponibile toate cablurile necesarii montajului, cat si cele auxiliare. Dupa ce ai instalat acest sistem, il vei putea utiliza dupa bunul plac. Nu iti face griji in legatura cu limba in care este meniul, pentru ca navigatia dispune de 60 de limbi in care poate fi folosita, inclusiv limba romana.

Universul multimedia Android iti aduce confortul de care ai nevoie in timp ce conduci! Prin descarcarea aplicatiilor preferate vei beneficia de mai mult confort. In timpul sofatului poti asculta muzica preferata fara intreruperi, iar atunci cand vrei sa te odihnesti te poti uita in parcare la serialul favorit. Prin functia Wi-Fi, navigatia se conecteaza la o retea de internet si iti ofera aceleasi beneficii ca si telefonul.

Uita complet de amenzile pentru folosirea telefonului in trafic! Prin instalarea navigatiei vei putea evita complet amenzile si nu in ultimul rand vei conduce mai atent. De pe ecranul navigatiei poti initia si prelua apeluri, fara sa folosesti prea des mainile. Vei auzi totul la sistemul audio din masina, fara sa fie necesar sa utilizezi telefonul.

Foarte multe persoane evita sa achizitioneze o navigatie android din teama de a nu consuma bateria masinii. Nu este si cazul acestor navigatii, deoarece comenzile lor se preiau de pe volan. Odata ce contactul a fost oprit, la fel va fi si navigatia. Aceasta nu poate functiona fara pornirea contactului.

Navigatia te ajuta sa conduci intr-un stil mai economic si mai sigur. Atunci cand vei apasa pedala de acceleratie, ecranul navigatiei iti arata consumul de combustibil. In acest fel, vei evita sa consumi prea mult si totodata viteza nu va fi la ea acasa. Aceste sisteme au numeroase beneficii si nu este vorba doar despre functiile similare cu telefonul. In plus, vei avea parte si de o camera de marsarier atat de utila in trafic.

Leave a Reply