Criptomonedele sunt banii virtuali, banii folositi in tranzactiile online. Au fost facute incercari pentru tranzactiile online inca de prin anii ’90, dar niciuna nu a avut succes din cauza problemelor cauzate de frauda. Dar in anul 2009, s-a reusit, a fost creat Bitcoin-ul, folosit pana in prezent si in continua dezvoltare, cu cresteri si scaderi ale valorilor criptomonedelor.

Aceasta platforma, a devenit un mare succes in timp, din ce in ce mai multi utilizatori, cu situatii financiare la pamant, au fost atrasi de acest Bitcoin, au aflat tot mai multe despre el si nu au ezitat si au intrat in aceasta lume a tranzactiilor cu bani virtuali. Veniturile li s-au inmultit considerabil, iar viata li s-a schimbat radical.

Si zilnic ni se pun la dispozitie tot mai multe despre stiri criptomonede, care mai de care mai interesante unele fata de altele. La inceput nu ne venea a crede, ca este posibil acest lucru, ca este posibil sa faci tranzactii cu monede virtuale si ca avem de castigat din asta.

Dar mare grija, pentru ca acolo unde sunt multe de castigat, sunt si altele de pierdut, de aceea trebuie sa stii cum sa iti securizezi tranzactia, trebuie sa ai grija asa cum ai grija si de propriul portofel. Pentru ca pe aceasta platforma exista si multi trisori, care vor astepta ca tu sa faci pasul gresit, sa trimiti o tranzactie mai putin protejata, si sa ai surprize neplacute.

Daca doresti sa afli mai multe despre aceste stiri criptomonode, pentru a afla povestea uluitoare de viata a cat mai multor persoane care au reusit sa aiba succes peste noapte – peste noapte vine vorba, dar aceste persoane au investit prin aceste criptomonede si nu a fost posibil totul peste noapte, au investit timp, bani si multe altele.

Pentru a face rost de criptomonede, trebuie sa vinzi bunuri, cum fac majoritatea companiilor aeriene, hoteluri, restaurant – au ales sa vanda bunuri pentru a primi criptomonede, valoarea acestora fiind foarte mare.

Dar, daca te afli printre persoanele care nu au bunuri de vandut, nu iti face griji, am o veste si pentru tine. Exista o metoda speciala numine “mine” adica “a sapa” adoptata de catre cei mai multi utilizatori de Bitcoin. Persoanele care au aceasta aplicatie de mining detin calculatoare cu putere de procesare foarte mare, ceea ce le permite sa descrifreze criptografic problemele extrem de complicate si cat mai complexe.

Insa cu cresterea valorii criptomonedelor, care pot spune ca a crescut considerabil, cererea de mining a crescut si ea. Daca doresti sa faci bani intr-un mod cu totul si cu totul legal si nu ai de unde sa vinzi bunuri pentru a-ti putea procura singur criptomonedele, iti recomand sa iti achizitionezi nu doar un calculator cu capacitate de procesare mare, ci mai multe, pentru ca sansele tale sa creasca si mai mult.

Toate aceste noutati despre stiri criptomonede le poti accesa pe site-uri precum www.criptomonitor.ro. Si gandeste-te bine inainte, pentru ca persoana care a fost capabila sa creeze Bitcoinul a fost doar una, un programator anonim, care a facut posibil in ziua de astazi atat de multe persoane sa se imbogateasca in mod legal.

Leave a Reply