Multe femei când aud de iarnă sau de „sezon rece” sunt de părere că vor trebui să renunțe cu totul la stilul lor obișnuit de îmbrăcăminte și încălțăminte și să se echipeze ca un urs pentru a se feri de gerul năprasnic spunându-și că „E prea frig ca să mai fii drăguță”.

Dar cine spune că nu te poți îmbrăca și încălța frumos și iarna când temperaturile scad însemnat? În cadrul acestui articol ne vom concentra mai mult pe partea de încălțăminte, pe cizme de damă ieftine.

Atunci când achiziționează o pereche de cizme pentru gustul ei, orice femeie ar trebui să aibă în vedere trei caracteristici esențiale: eleganță, confort și modă. De obicei, aceasta este și ordinea care contează atunci când orice femeie își alege o nouă pereche de cizme.

Și aici apare și dificultatea în a alege deoarece multe modele nu răspund ierarhic corect la această eșalonare. Spre exemplu, unele cizme pot fi la modă, însă nu sunt comode. Sau pot fi comode, însă nu sunt deloc elegante și așa mai departe.

E destul de greu să găsești chiar perechea perfectă de cizme, cel mai bine este ca toate aceste trei componente să fie oarecum echilibrate. Așa că, am combinat eleganța, confortul și actualitatea modei și ne-au rezultat aceste două modele de cizme!

Cizmele înalte fără toc!

În sezonul rece e foarte greu de găsit o pereche de încălțăminte care să fie și elegantă și comodă și călduroasă și în pas cu moda!

Fără toc, sau cu un toc minimalist, cizmele înalte sunt cea mai rafinată și comodă alegere pentru sezonul rece. Și să nu mai vorbim de talentul lor de a reproduce vizual silueta perfectă a piciorului!

Orice s-ar spune despre aceste cizme, e imposibil să iasă din tendințe în viitorul apropiat, sau mai bine zis vreodată! Astfel de cizme reprezintă visul împlinit al oricărei pasionate de modă pentru că se potrivesc oricăror tipuri de outfituri indiferent dacă vorbim despre pantaloni, fuste sau rochii.

Cizmele de tip biker

Cizmele biker, de cele mai multe ori mai scurte ca restul, și-au câștigat de ceva timp faima și sunt foarte populare în garderoba oricărei femei, astfel devenind un must have. Sunt confortabile, au un look foarte modern și au măcar un detaliu ornamental care face orice outfit să pară mai rebel.

Acestea pot fi ușor asortate cu o pereche de jeans, cu o vestă din blană și un pulover. Nu trebuie să vă îmbrăcați extravagant, pentru că ele sunt deja extravagante prin modelele lor multiplu accesorizate cu catarame și curele.

Sunt o piesă de încălțăminte mai specială, care cu siguranță te va face să ieși din anonimat! Deci, dacă vrei ceva mai special și mai diferit de restul modelelor de pe piață, atunci o pereche de cizme biker sunt alegerea perfectă.

Modelele prezentate în imagini le poți găsi pe siteul tocmania.ro. Vizitează-l și poate, cine știe, vei găsi perechea de cizme pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna!

Leave a Reply