Fiind cea mai sensibilă zonă, fața are nevoie de o îngrijire specială și atentă pentru ca pielea să se mențină mereu fresh și să aibă un aspect de întinerire.

Un ten obosit și neîngrijit va mai aduce chipului un efect de câțiva ani în plus, lucru pe care nicio femeie din lume nu și-l dorește. Tocmai din acest motiv, produsele pe care le includem în rutina de beauty trebuie să aibă o calitate superioară și să hidrateze pielea în mod eficient.

Alegerea cremei de față

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, scade acțiunea glandelor sebacee ceea ce face ca pielea să devină mai uscată. O cremă de față bună este acel produs care îți asigură necesarul de vitamine și minerale, oferindu-i tenului o hidratare completă.

În condițiile în care piața de specialitate este ultra saturată – existând o mare varietate de creme pentru față, devine destul de greu să găsești produsele adecvate necesităților pe care le are tenul tău.

Nu doar brandul este un factor care diferențiază aceste creme, ci deosebirile apar și în cazul ingredientelor active din creme, a concentrațiilor, a texturii și a tipului de ten căruia i se adresează.

Așadar, dacă te afli în căutarea unei creme hidratante pentru față care să îți ofere rezultate eficiente, experții Gerocossen îți vin în ajutor cu sfaturi ce îți pot fi de folos în cadrul procesului de selecție:

  • Alege o cremă compatibilă cu tenul tău!

Prima condiție pe care o poți respecta se referă la compatibilitatea cu tenul tău. Optează pentru o cremă care să se potrivească cu necesitățile pielii tale.

  • Pentru tenul normal și mixt, specialiștii recomandă alegerea unei creme hidratante și nutritive cu miere și aloe vera. Ingredientele active conținute asigură pielii hidratarea de care are nevoie și necesarul de substanțe nutritive – vitaminele și mineralele.
  • Pentru tenul foarte uscat, putem alege un produs cu acțiune intens hidratantă cum este, de pildă, crema hidratantă pentru față din gama Algaderm, care are o formulă pe bază de alge marine;
  • Pentru tenul uscat, se poate folosi o cremă hidratantă cu miere, ce conține lipide, vitamine (A, B1, B6) și minerale (sodiu, potasiu, calciu, fier).
  • Alege o cremă cu factor SPF!

Dermatologii ne sfătuiesc să alegem o cremă hidratantă care să conțină SPF indiferent de anotimp. În felul acesta, tenul nostru va fi complet protejat.

Alege o cremă potrivit vârstei pe care o ai!

Cu toate că multe femei consideră că nu au nevoie să utilizeze creme, dermatologii recomandă folosirea unei creme puternic hidratante începând cu vârsta de 25+. Mai mult decât atât, utilizarea periodică a unui astfel de produs va contribui la prevenirea ridurilor fine.

Începând cu 35+, 40+, 50+, se impune folosirea altor tipuri de creme – pentru reducerea liniilor fine și a ridurilor profunde.

Gerocossen – linii de cosmetice inovatoare

Bazându-se pe cercetările sale, compania Gerocossen dezvoltă linii de cosmetice inovatoare cu produse de cea mai bună calitate.

Cremele hidratante din portofoliu conțin ingrediente active, naturale care conferă femeilor un tratament blând și delicat cu pielea lor. Printre cele mai utilizate ingrediente se numără uleiul de argan organic, celulele stem, algele marine sau extractul de melc.

Folosind creme naturale și hidratante, tenul tău se va bucura de o îngrijire atentă, iar rezultatele vor fi uimitoare – pielea ta va deveni mai suplă, mai hidratată, plină de strălucire și de prospețime.

 

Leave a Reply