Imprimanta se gaseste sub diferite forme, dimensiuni si specificatii. Alegerea acestui dispozitiv se face in functie de ce ai nevoie pentru firma ta. Singurul lucru cert este ca orice firma, societate sau birou are nevoie de o imprimanta. Aceasta asigura printarea documentelor, a fotografiilor sau imaginilor intr-un timp foarte scurt. Inainte de a incepe o afacere, trebuie sa iei si achizitia unui astfel de echipament in calcul. Cum faci alegerea corecta a imprimantei?

Primul pas pe care trebuie sa il efectuezi este analiza volumului lunar de printare. Volumul lunar in medie de printare se evalueaza de catre intreaga firma si ai mai multe variante la alegere, respectiv:

  • Incepand cu 2.500 pagini lunar
  • Intre 2.500 si 10.000
  • Intre 10.000 si 200.000
  • Intre 200.000 si 250.000
  • Peste 250.000

Statistica va fi efectuata bineinteles in functie de tipul afacerii. De obicei, serviciile de printing si companiile mari apeleaza la imprimantele de mari dimensiuni, a caror volum lunar depaseste suma de 10.000. Afacerilor mici, li se potrivesc cel mai bine imprimantele cu o capacitate limitata, de 2.500 de pagini lunar.

Un al doilea pas este evaluarea necesarului firmei. Mai exact, de ce ai nevoie: de o imprimanta monocroma sau una colora? De o imprimanta laser sau inkjet? Pentru o calitate superioara a imprimarii, imprimantele colore si cu laser sunt ideale. Totusi, le poti alege si pe cele injet si monocrome. Specificatiile lor pot fi combinate.

Pretul acestora depinde de ce alegi. In functie de viteza de printare si calitatea printarii ai la alegere ambele variante. Astfel, cele cu jet de cerneala au o viteza mare de printare, iar calitatea printarii se vede la cele cu laser.

Daca optezi pentru printarea documentelor text, imprimantele laser au o calitate superioara fata de cele cu jet de cerneala.Cum faci alegerea corecta? Efectuezi toate aceste calcule, apoi treci la pasul urmator.

Bugetul de care dispui este foarte important. Venim in ajutorul tau cu doua modalitati: fie achizitionezi o imprimanta profesionala, fie o inchiriezi. Inchirierea de imprimante este disponibila in Bucuresti si in celelalte orase din tara. Se poate face foarte facil si ai incluse in chiria lunara mai multe beneficii. Imprimantele sunt echipamente indispensabile intr-o companie, asadar va trebui sa alegi una.

Serviciul de inchirieri imprimante iti asigura mai multe beneficii. Printre serviciile de la tiparesc se numara livrarea, instalarea, instruirea personalului, consumabilele, inlocuirea pieselor (daca este necesar) si mentenanta intregului echipament. De asemenea, in cazul in care imprimanta nu mai corespunde cu nevoile si cerintele tale, o putem inlocui cu una perfecta pentru afacerea ta!

Imprimantele fac parte din categoria lucrurilor “must-have”. In acest caz, nicio afacere nu poate functiona corect si profesionist fara un astfel de dispozitiv. Fie ca o inchiriezi sau o cumperi, serviciile noastre iti stau la dispozitie pentru cea mai buna optiune. Cum faci alegerea corecta a imprimantei? Doar urmeaza pasii de mai sus sau spune-ne ce ai nevoie si noi venim cu cateva sfaturi in ajutorul tau.

Leave a Reply