Tipuri-de-plase-tantari-Termopanele reprezinta o aditie foarte importanta pentru orice casa sau apartament intrucat sporesc considerabil confortul resimtit de catre utilizator si scad facturile platite, intrucat geamurile termopan nu permit patrunderea temperaturii de afara pe timp de vara si de iarna, ceea ce in schimb se reflecta in facturile pe care trebuie sa le platim pentru incalzire. Insa orice geam termopan nu poate pe timp de vara sa impiedice insectele, cum ar fi tantarii, din a patrunde in casa, pentru ca mai niciodata nu sunt inchise, decat daca detineti un aparat de aer conditionat care va permite acest lucru.

Plasele de tantari ofera protectie completa impotriva acestor insecte lucru care sporesc calitatea somnului pe care il puteti obtine pe timp de noapte, pentru ca va puteti bucura de un somn cu geamul deschis, fara a va ingrijora de faptul ca v-a trebui pe toata noaptea sa vanati tantarii cu un plici. Plasele de tantari sunt foarte fiabile, intrucat plasele sunt fabricate din fibra de carbon, iar rama acesteia este dintr-un profil de aluminiu, lucru care sporesc rezistenta si durata de viata a plaselor de tantari.

Plasele de tantari se intretin foarte usor si simplu, nu obtureaza vizibilitatea si deci pot fi montate si in acele geamuri la care aveti o priveliste foarte frumoasa fara a va ingrijora de faptul ca nu va mai puteti bucura in continuare de ea. In plus, plasele de tantari asigura schimbul constant de aer intre interior si exterior, lucru care este foarte avantajos pe tot parcursul verii cand avem temperaturi caniculare.

Legat de pret, plasele de tantari pot sa coste diferit de la plase de tantari din Bucuresti tip rulou la plasele de tantari cu balamale, cele din urma fiind putin mai ieftine si mai accesibile pentru bugetul dumneavoastra. In definitiv, unele site-uri care comercializeaza plase de tantari ofera posibilitatea de a utiliza un calculator de pret pentru a putea vizualiza care ar fi exact pretul plasei de tantari pe care v-o doriti. In cazul in care doriti sa va masuri personal plasa de insecte, tot ce trebuie sa faceti este sa va deschideti fereastra unde doriti sa montati plasa de tantari, apoi sa masurati atat latimea cat si inaltima dintre garniturile de pe toc. La ambele dimensiuni adaugati 50 de milmetri care sunt pentru plasele pe balamale si inca 80 de milimetri care sunt pentru plasele de tip rulou si veti obtine dimensiunile finale pe care le puteti comunica firmei care comercializeaza plase de tantari.

In concluzie, plasele de tantari reprezinta un mod foarte economic si simplu prin care puteti sa scapati de toate insectele inclusiv tantari, astfel incat veti spori considerabil calitatea somnului pe care il puteti obtine pe toata durata noptii fiindca nu veti mai pierde timp fugarind insectele cu pliciul.

Leave a Reply