Un lucru am tot invatat eu de-a lungul timpului si acela e ca trebuie sa se aiba foarte multa grija de pantofii de piele, pentru a se pastra la fel de frumosi ca la inceput. Unii merg de la inceput cu conceptia ca un pantof de calitate ar trebui sa isi poarte singur de grija, de parca ar avea viata. Aceste cazuri sunt extrem de amuzante, pentru ca, daca stam bine sa ne gandim, durata de utilizare a unui pantof creste proportional cu grija acordata de cel care il poarta.

Degeaba se pot cumpara pantofi barbati online de cea mai buna calitate, daca cel care a facut achizitia respectiva nu ii ingrijeste mai deloc si ii poarta zilnic, fara neintrerupere, indiferent de timp.

Tocmai de aceea, doresc ca pe cat posibil, printr-o mica lista de sfaturi, sa ofer cateva informatii despre ingrijirea corespunzatoare a unor pantofi barbati eleganti, de la ANNA CORI, astfel incat acestia sa arate impecabil, ca la inceput, chiar si dupa mai multe purtari.

Foloseste crema de papuci de cea mai buna calitate

Nu iti sugerez sa faci alegerea cremelor de pantofi bazandu-te numai pe pretul acestora. Alege o marca pe care ti-ar recomanda-o un cizmar, asta daca treci pe la vreunul. Nu te sfii sa il intrebi!

Chiar daca respectiva cutiuta cu crema are deja atasat un buretel pentru aplicare, iti recomand  sa iti achizitionezi separat unul de silicon. In asa fel, vei putea sa iti lustruiesti la perfectie pantofii, pentru un luciu de durata.

Investeste in sanuri

Acestea sunt ca un fel de calapod, care ajuta la pastrarea formei pantofului. Sunt de un real folos, daca doresti ca pantofii pe care ti i-ai achizitionat sa nu sufere modificari in ce priveste forma lor. Cel mai probabil ai trecut de foarte multe ori prin situatia in care pantofii tai aratau nefiresc si nici nu mai erau la fel de comozi. Acum stii ce ai de facut, pentru a-i putea purta mai mult timp, fara niciun fel de problema.

Ai grija cum iti legi sireturile

De cele mai multe ori ne legam sireturile cum apucam, dar ar fi cazul sa incepem sa acordam importanta necesara acestui aspect. Opteaza pe varianta clasica, in care sireturile sunt asezate paralel unul fata de celalalt. De asemenea, ai grija sa fie stranse cat mai bine, pentru ca pantoful sa se muleze pe intreg piciorul. Va fi mai comod pentru tine, iar pantoful isi va pastra forma, nu va incepe sa se largeasca. De asemenea, acorda o importanta crescuta si modului in care legi siretul.

Apreciarea unei perechi de pantofi este exprimata prin grija pe care i-o acorzi, prin micile gesturi care pot sa faca intr-adevar diferenta. Astfel, orice pantofi barbati eleganti cumparati de la ANNA CORI vor arata perfect, oricand si oriunde.

Leave a Reply