In cazul in care nu stiati, exista videochat adult si videochat non-adult, iar modelele au posibilitatea de a alege ce tip de videochat intentioneaza sa practice.

Acest articol a fost special creat pentru a explica diferenta dintre Videochatul adult si Videochatul non-adult. Veti gasi informatii despre fiecare categorie in cazul in care veti parcurge articolul alaturi de noi, dar ca o concluzie, consideram ca:

  1. Videochatul non-adult este o categorie in care fetele mai putin extrovertite, timide, doresc in general sa descopere alte calitati decat cele pe care le cunosc deja.
  2. Videochatul adult este o categorie pentru fetele increzatoare in propriile lor puncte forte, uneori cu mai multa experienta in domeniu.

Videocat non-adult implica, in cea mai mare parte, conversatie, dar include si miscari senzuale. Oricine avea sau are un partener de viata stie ca senzualitatea este o arma puternica pentru femei. Barbatii iubesc femeile misterioase, incurcate si provocatoare, astfel incat sa poti include si miscari senzuale atunci cand esti online. Aceasta categorie nu implica nuditate, bazandu-se exclusiv pe arta conversatiei, buna dispozitie si senzualitate.

Daca sunteti o persoana introvertita, veti fi bucuroasa sa descoperiti faptul ca videochatul non-adult va ofera ocazia de a va imbunatati abilitatile de comunicare si persuasiune si, in acelasi timp va ofera posibilitatea sa castigati bani, chiar foarte multi bani.

Desi videochatul este un domeniu pentru fete increzatoare, cu multa atitudine, sectiunea NonAdult este categoria in care fetele mai putin extrovertite, mai timide, doresc in general sa descopere alte calitati decat cele pe care le cunosc deja.

In videoclipul Nonadult nu este nevoie sa aveti experienta, dar trebuie sa cunoasteti limba engleza cel putin in medie, deoarece sesiunile platite (private) se bazeaza pe 80% din conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

Daca incepeti modelul de chat online in categoria videochat non-adult atunci cand treceti la categoria Adult, veti fi pregatita pentru site-uri cu complexitate ridicata din prima luna.

Videoclipul pentru adulti, spre deosebire de non-adult, atinge un nivel mai ridicat de nuditate si erotism, dar nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci. Categoria videochat pentru adulti se bazeaza in principal pe imaginea, feminitatea, conversatia, senzualitatea si, mai ales implica seriozitatea. Imaginea este un detaliu foarte important in dezvoltarea ta ca model de succes.

Discutiile cu membrii sunt, in majoritatea cazurilor, placute, dar, ca in orice alt loc de munca, veti intalni temperamente diferite. De aceea modul in care va exprimati trebuie sa fie unul dintre punctele dvs. forte principale. Diplomatia, curtoazia, buna dispozitie si arta conversatiei sunt calitatile unui model de chat online de succes, indiferent de categoria in care functioneaza.

Asadar, acestea sunt cele doua tipuri de videochat, asa ca fetele care isi doresc o cariera in aceasta industrie au posibilitatea de a opta pentru un job in cadrul Money Studio videochat.

Dupa cum se poate vedea, activitatea din domeniul videochatului este relaxanta, iar mai mult decat atat este si foarte bine platita, drept dovada avem modelele de videochat care conduc masini scumpe, si care in perioade scurte de timp ajung sa cunoasca independenta financiara.

Leave a Reply