cinema

Ieri cum nu aveam niciun plan pentru seara am decis sa ma duc la un film. Nu stiam ce ruleaza in singurul cinematograf decent din Constanta (avem doua, cred, dar doar unul aduce productii “noi”), asa ca am intrat pe internet sa vad programul.

Fericire, mare fericire. Wolfman! Un film bun, plin de actiune cu actori celebri. La asta mergem.
Ajung la cinema si intreb: “Bilete la Wolfman pentru ora 20 mai aveti? / Ne pare rau dar wolfamn nu ruleaza la noi inca, ruleaza in bucuresti. / Dar am vazut pe siteul dumneavoastra ca are azi avanpremierea. / Nu, nu. La noi vine peste cateva saptamani.”
In final am vazut Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief. Dragutel, dar nu la fel de tare ca Wolfman.

Nu sunt nici pe departe zeu in alte internetului, webdesign`ului, hostingului sau orice altceva ce tine de un site. Stiu cat sa ma descurc la nivelul meu, cat am invatat lovindu`ma de probleme si folosind google. Insa o chestie pe care cred ca orice om cu cap o verifica este daca ii merge siteul atat cu veveve cat si fara veveve.

Alexandra Ipate insa nu a facut`o, astfel ca cityplex-tomis, chit ca are logul Cityplex`ului din Constanta, arata informatii despre cinematograful din Bucuresti, ducand astfel la intamplarea de mai sus.

Pe langa aceasta problema destul de grava mai pot mentiona ca in Constanta nu merg rezervarile online, chit ca siteul are aceasta sectiune. Nici macar cele telefonice nu sunt disponibile, la numarul afisat pe site neraspunzand nimeni.

Daca vrei totusi sa`ti asiguri locuri bune la un film trebuie sa te duci la casa, cu cateva ore inainte, si sa`ti cumperi biletele. Asta daca poti. Cand am fost la Inglourious Basterds la ora 10:00 lor nu le mergea sistemul compiuterizat. Totusi, folosid o alta unealta a tehnologiei moderne, tanti de la casa ne`a rezervat locurile trecandu`ne intr`un carnetel!

Leave a Reply