Petrecerile de botez nu mai sunt ceea ce erau odata. Cu ani in urma, parintii nostri se adunau la o crasma din oras, chemau un instrumentist cu acordeon sau saxofon si intretineau atmosfera pana spre dimineata, intr-un cadru restrans, fara prea multi invitati.

Asta pentru ca de obicei organizau petrecerea acasa, cu mancare pregatita in familie. Uneori petrecerea dura pana la 3 zile prin distractie si voie buna.

Astazi insa, petrecerile de botez se apropie, ca si amploare a organizarii, de petrecerile de nunta. Evenimentul este programat din timp la restaurant, iar de la acesta nu lipsesc formatia sau DJ-ul, cadourile, fotografii si cameramanii profesionisti.

Nu in ultimul rand, sunt o serie intreaga de detalii de care trebuie sa tii cont. Astfel, dincolo de lumanarile de botez, de tinute si aranjamente florale, la o petrecere de botez e musai sa oferi marturii sau alte atentii care sa reprezinte o amintire placuta pentru invitatii tai.

Asemenea invitatiilor de nunta sau de botez, marturiile au devenit nelipsite de la astfel de evenimente, deoarece ofera un impact semnificativ si pozitiv asupra invitatilor.

Unde gasesti cele mai bune marturii ieftine?

Pentru a nu-ti face insa griji in privinta costurilor si a cheltuielilor suplimentare exorbitante, trebuie sa stii, insa, ca ai acum posibilitatea de a achizitiona marturii ieftine fara sa faci nici macar un pas afara din casa.

La o simpla cautare pe internet, gasesti marturii ieftine pe site-uri specializate in asa ceva. In plus, pe langa marturii, vei putea gasi si alte decoratiuni adecvate evenimentului tau, astfel incat sa fii sigur ca nu ai omis niciun amanunt.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe unul dintre aceste site-uri, pentru a gasi ceea ce te intereseaza. Iar daca am vorbit de costuri, trebuie sa stii ca marturiile pentru botez pot incepe de la doi sau trei lei si pot ajunge pana la o suta sau doua de lei.

Aceasta este in functie de bugetul pe care doresti sa il aloci evenimentului. Daca esti insa un om cumpatat, cu siguranta ce nu te vei arunca la marturiile scumpe, ci vei avea de unde sa alegi un model care sa arate decent si cu un pret accesibil buzunarului tau.

Ai de ales de la cele mai simple marturii, confectionate din hartie decupata sau din material plastic, pana la marturii constand in recipiente din sticla, pentru mir sau pentru inserat diverse mesaje, de care invitatii tai sa isi aminteasca peste ani.

Leave a Reply