Roberto Cavalli este un designer revolutionar din ultmii ani. Istoria sa a inceput in anul 1972 in momentul in care si-a deschis primul butic in Saint Tropez. In zona de parfumuri s-a facut remarcat abia in anul 2002 moment in care a lansat primul element parfumat al brandului si anume Roberto Cavalli for Women.

Acest brand se vinde in mai mult de 50 de tari din toata lumea si numele Cavalli este sinonim cu stilul de viata superb din  Italia. Hainele indraznete cu printuri si elemente grafice speciale au facut ca marca sa devina favorita in randul personalitatilor bogate ceea ce a dat brandului posibilitatea de a se extinde si de a trece de la  lenjerie intima la accesorii.

In final evolutia a dus la aparitia parfumurilor. Compania colaboreaza acum cu unii dintre cei mai buni parfumieri din lume cum sunt Olivier Cresp, Nathalie Lorson sau Olivier Polge.

Creatorul care a realizat Parfum De Dama Roberto Cavalli Oro Eau De Parfum 40ml este Maruce Raucel si a realizat cel mai interenat mix care sa creeze un paarfum oriental si condimentat pentru femei.

Notele de varf sunt magnolia, coriandrul si stanjenelul, alaturi de piper, bergamot si mar. Notele de mijloc sunt reprezentate de caisa, paciuli, frezie si cedrru in timp ce notele de baza sunt lemnul de santal, ambra, moscul, vanilia si lemnul de guaiac.

Cu siguranta ORO este algerea optima pentru femeile indraznete si care isi cunosc senzualitatea. Nu este greu de imaginat cat acest parfum va atrage imediat atentia persoanelor din jur in cel mai pozitiv mod. In plus, acest parfum este solutia optima pentru persoanele care vor sa atraga in mod pozitiv atentia partenerelor.

Tot ce intra in compozitia acestui parfum face trimitere la definitia exacta a lumii orientale si a stilului sau. Excursia in fabuloasa lume araba incepe de la notele de varf.

Combinatia de magnolie si coriandru, alaturi de mar, piper, stanjenel si bergamot sunt cele care vor lasa in jurul tau aroma specifica serilor condimentate in familiile orientale. Magnolia este un element floral puternic cu o amprenta impunatoare iar celelalte elemente doar o scot pe rand in evidenta in mai multe moduri magice.

Notele de mijloc incep cu caisa, un element dulce si savuros scoasa in evidenta cu ajutorul scortisoarei, un condiment atat de specific zonei orientale. Si aici ne intalnim cu mirosurile florale pentru ca avem frezie in asociere cu un element verde si anume cedrul. Zona de mijloc a acestui parfum este tot condimentata dar ceva mai fresh.

Cand ajungi in final la notele de baza tot ce trebuie sa retii este ca vei crea in jurul tau povestea. Daca te intrebi de ce raspunsul este evident. Ai santal, mosc, ambda, vanilie si guaiac.

Ce poate fi mai reperezentativ pentru orient decat aceste arome care se combina si se imprastie ca o aura de senzualitate si mister in jurul tau? Acest parfum este pentru femeile curajoase care sunt constiente de adevaratul lor potentinal si care nu ezita sa atraga subtil atentia asupra lor ori de cate ori considera ca este cazul.

Leave a Reply