Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca romanii sunt adevarati impatimiti ai sportului. Acest lucru se reflecta si in rezultatele certificate de marii campioni ai nostri la nivel international. Mandria romanilor fata de aceste performante se materializeaza printr-o pasiune intensa manifestata fata de meciurile sportive, indiferent de domeniul lor.

Putini sunt cei care nu cunosc adevarati impatimiti ai sporturilor si al caror strigat nu il aud din departare, atunci cand se bucura pentru echipa sau sportivul favorit.

Interesul si implicarea fata de meciurile sportive a unora merge mult mai departe decat vizionarea jocului, chiar si pana la documentarea aprofundata asupra istoriei lor si a detaliilor din viata jucatorilor.

Unii, cu o intuitie mai bine dezvoltata si cu un interes manifestat fata de latura materiala stiu ca exista si sanse de a-ti valorifica cunostintele si de a obtine castiguri financiare.

Pariurile sportive sunt o modalitate excelenta prin care pasionatii de sport pot sa se bucure de venituri financiare insemnate doar prin exprimarea unei pareri fata de rezultatul unui joc.

Pentru multi poate parea o varianta inocenta de rotunjire a veniturilor si care aduce un plus de adrenalina in viata, insa pentru altii, acest pas a fost depasit de mult si s-a transformat intr-o forma de dependenta care poate crea consecinte nefavorabile.

Cum recunosti dependenta fata de pariurile sportive?

Marea majoritatea au auzit despre binecunoscutele dependente fata de jocurile de noroc. Pariurile sportive nu se incadreaza in totalitate in aceasta categorie, fiind o forma mai evoluata a acestora, ce pune accentul si pe cunostinte, dibacie si atentie. Cu toate astea, disponibilitatea fata de dependenta nu este exclusa, intrucat nu putini au fost cei care au ajuns chiar in acest prag.

Dependenta apare atunci cand nu exista un control asupra bugetului pe care sa il acorzi acestei activitati si un control asupra meciurilor pe care sa le pariezi.

Este importanta ca in aceasta activitate sa fii selectiv si sa te orientezi doar catre jocurile pe care le stapanesti si care nu ar prezenta un risc in ceea ce priveste rezultatul. De asemenea, partea cu banii este foarte importanta, intrucat principalul efect al dependentei fata de pariurile sportive este acela ca vei ramane fara nimic.

Trebuie sa iti stabilesti un anumit buget pe care sa il dedici pariurilor si de asemenea sa mai utilizezi din categoria de bonusuri casino pe care le obtii. Una din regulile fundamentale care guverneaza activitatea pariurilor sportive este aceea ca pentru niciun meci nu se acorda o suma prea mica sau una mult prea mare.

Mentinerea unui echilibru si pastrarea proportiilor de orice fel arata ca esti o persoana care nu ai cazut (inca) in tentatia jocurilor si in mirajul castigurilor usoare.

Lupta cu dependenta nu este usoara, iar efectele pe care le aduce sunt destul de neplacute atat pentru tine, cat si pentru cei dragi, care vor vedea cum tot ceea ce ai construit se distruge in fata unui joc.

Pariurile sportive sunt considerate activitati recreative, care ar trebui sa te scoata din rutina, sa iti aduca un plus de distractie si adrenalina. Nu te lasa prada tentatiei, ci concentreaza-te pe sansele de castig, astfel incat atunci cand pariezi, fie ca e mai frecvent sau mai rar, sa se faca cu respectarea anumitor limite.

Leave a Reply