Precisa, unul din furnizorii de renume in tara, furnizeaza echipamente pentru laboratoare, consumabile si aparatura diversa. Cei care aleg sa colaboreze cu Precisa apreciaza cumulul de servicii, asistenta inainte de comanda, la preluarea comenzii, dar si ulterior, pana la intrarea  in posesia acelor bunuri si chiar si mult decat atat.

Specializat pe acest domeniu, detine cunostintele necesare, dispune la randul sau de furnizori de incredere, astfel ca poate aduce o solutie optima pentru dotarea oricarui tip de laborator.

In oferta de la precisa.ro regasim de asemenea si aparatura pentru testarea de materiale de constructii. Astfel de aparatura este conforma cu normele in vigoare stabilite pentru acest domeniu de activitate. Regasim aici conuri de testare, tipar cubic pentru prelevare probe de beton, placa dinamica, presa digitala Marshall sau aparat de situat printre altele.

Din aceasta vasta categorie de aparatura testare materiale de constructii sunt usor de gasit echipamentele specifice pentru testarea asfaltului, a solului, pentru agregate, ciment sau beton. Asadar, Precisa poate furniza aparatura ce este necesara pentru a testa materialele in functie de ce este necesar la diverse stagii de construire. Este vorba despre un bun management al calitatii, despre un control deplin in acest sens.

Precisa ofera si suport tehnic

Pentru cei care ar urma sa faca o astfel de investitie trebuie spus ca Precisa inseamna mai mult decat o sursa de achizitii. Astfel, echipa aceasta isi arata deplina sa disponibilitate de a oferi asistenta tehnica, de a ajuta la punerea in functiune a aparaturii, cand aceasta a ajuns la destinatie. Chiar mai mult decat atat, personalul ce ar urma sa foloseasca aparatura poate fi instruit cu privire la modul corect de setare.

De asemenea, achizitiile de aparatura pentru testarea de materiale de constructii si nu numai au parte de service gratuit. Dupa expirarea termenului de garantie, acest serviciu poate fi solicitat, dar contra cost. Consultanta in ceea ce priveste implementarea de tehnologii si colaborarea pe termen lung in ceea ce priveste verificarile necesare periodice sau chiar si transportul prin delegat sunt servicii incluse in oferta Precisa, la pachet cu achizitiile facute.

Dincolo de aceste avantaje notate punctual, sunt evidente si altele. Daca ne gandim la evolutia diverselor nise sau la boomul imobiliar, din care domeniul constructiilor este implicit desigur, ne dam seama ca un furnizor de solutii precum Precisa inseamna mai mult decat ce am expus in randurile de mai sus.

In trecut spre exemplu, orice tip de aparatura profesionala, cum sunt echipamentele pentru laboratoare, erau importate. Este costisitor, dificil, tehnic vorbind poate depasi cunostintele unora din domeniu, asadar a merge la o sursa externa pentru a cumpara echipamente de acest gen este mai greu decat am crede.

Precisa este liantul intre cele doua parti, faciliteaza accesul la aceasta nisa si ofera suport tehnic complet, fara sa mai existe chiar si bariera lingvistica.

Pentru preturi, estimari si in detaliu ce tip de produse, consumabile pot fi comandate de la precisa.ro accesarea paginii oficiale va fi relevanta.

Leave a Reply