Ușile, atât cele de interior, cât și cele de exterior, au capacitatea de a schimba radical aspectul unei case. În timp ce ușile de exterior este obligatoriu să fie rezistente și durabile, cele de interior trebuie să răspundă exigențelor de ordin estetic, designul lor contribuind enorm la crearea atmosferei în încăperi.

Rom Decor, furnizor PORTA DOORS – unul dintre cei mai cunoscuți producători de usi interior și exterior din Europa, recomandă ca alegerea ușilor pentru noua locuință să nu fie influențată total de preț.

Acesta este important însă, mai presus de toate contează ca produsele achiziționate să fie de calitate, să funcționeze corect și să aibă un design care să reflecte personalitatea locatarilor.

Cum să alegi cele mai bune uși de interior

Pentru alegerea corectă a ușilor de interior este important să se țină cont de următoarele:

  • Stilul ușilor – Poate face cu adevărat diferența în ceea ce privește designul oricărei încăperi. Este important astfel ca acesta să se potrivească cu stilul încăperilor unde sunt montate, iar dacă se dorește un aspect mai excentric, să se opteze pentru produse care să nu creeze totuși un dezechilibru la nivel vizual.
  • Materialul din care sunt fabricate ușile – Pe piață există o mare varietate de tipuri de uși, de la clasicele uși din lemn masiv, la cele moderne, din lemn stratificat, metal sau sticlă securizată. Fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje: cele din lemn masiv sunt grele, dar rezistente, cele din lemn stratificat sunt mai ieftine, dar mai greu de întreținut, cele din sticlă sunt elegante, însă au un preț mai ridicat etc.
  • Culori și finisaje – La fel ca și în cazul stilului, este important ca nuanțele alese și finisajele să contribuie la crearea unei atmosfere relaxante, fără să producă În cazul ușilor de interior din lemn, finisajele trebuie să evidențieze frumusețea materialului, iar dacă se optează pentru modele din sticlă, care sunt într-un număr foarte mare, să se mizeze pe eleganță și bun gust.
  • Funcționalitate – În acest sens trebuie să se ia în considerare modul de deschidere. Ușile pot fi glisante, cu deschidere spre exterior sau spre interior. Dacă se dorește câștigarea de spațiu, se poate opta pentru modele glisante, iar dacă liniștea este importantă, se poate merge pe modele din lemn stratificat.

Și prețul este un factor care influențează decisiv hotărârea finală. Rom Decor recomandă ca înainte de a se porni în căutarea produselor perfecte, să se stabilească un buget aproximativ.

Astfel, în momentul în care se va decide magazinul de unde se vor achiziționa, cumpărătorul poate primi cele mai bune sfaturi, care să includă și factorul financiar și care să rezulte într-o investiție bună.

Rom Decor – magazinul tău online de uși de interior de înaltă calitate

Pentru Rom Decor calitatea este pe primul loc. Cunoscând bine cerințele și exigențele clienților cu privire la ușile de interior, compania și-a diversificat în timp gama de produse și a crescut standardele privind calitatea.

Astfel, pe rom-decor.ro se găsesc numeroase modele de uși de interior și de exterior, create din materiale premium ce garantează rezistența și durabilitatea. De asemenea, Rom Decor pune la dispoziție și servicii de consiliere profesională, sfaturile pertinente ale echipei de specialiști conducând la rezultate pe măsura așteptărilor.

Leave a Reply