Dupa ce am vazut la zoso asta mi-am adus aminte ca de mult vreau sa donez sange dar tot timpul intervenea ceva dupa care uitam.

M-am hotarat sa ma duc sa contribui si eu cu ceva pentru binele altor persoane. Intru pe site si gasesc adresa unde trebuia sa ma duc cat si-un numar de telefon.
Fiind deja destul de tarziu am zis sa sun sa intreb pana la cat au program si eventual niste detalii suplimentare legate de cum ajung la ei.

Incerc sa sun de pe DigiMobil (Romtelecom nu mai am) si o tanti isi cere scuze si ma anunta ca numarul nu este alocat… Poate sunt astia de la RDS tampiti si incerc si de pe Orange. De unde, aici mi-a venit direct ton de ocupat si mesajul ca numarul nu exista… O bila neagra dar nu indeajuns incat sa ma faca sa ma razgandesc.

Dupa ce m-am hotarat sa ma duc maine de dimineata pentru ca trebuie sa gasesc locul daca e sa intreb pe cineva decid totusi sa le dau un mail celor responsabili cu actiunea asta, poate ei nu stiu de problema si o vor remedia.

Scriu eu mailul explicand situatia si-l trimit. Dupa ceva vreme primesc urmatorul mesaj:

Delivery to the following recipient failed permanently

Pai bine ma bajeti, telefonul nu exista, mailul nu va merge, dar voi vreti ca eu sa vin de bunavoie si sa dau din sangele meu…
Ma voi duce totusi maine dimineata, daca ma trezesc in timp util, si voi incerca sa gasesc centrul de recoltare, poate, poate vor sa-mi ia sangele.

Leave a Reply