Inelul de logodnă este o bijuterie deosebit de specială, având în vedere simbolistica pe care o poartă, și anume oficializarea relației de iubire și promisiunea unirii pe viață. Tocmai de aceea, alegerea inelului de logodnă reprezintă o misiune imposibilă pentru majoritatea bărbaților.

Unii nu știu exact ce caută și speră ca în multitudinea de modele puse la dispoziție de bijuterii să găsească unul care să-i facă să spună: „Ăsta e inelul perfect!”.

La polul opus, însă, există și bărbați care știu exact ce inel vor, însă nu găsesc în bijuterii respectivul model.

Dacă te numeri printre cei din urmă, nu-ți face griji. Tocmai pentru astfel de situații s-a inventat posibilitatea de a personaliza designul inelului de logodnă după bunul plac.

Ce înseamnă acest lucru? Că ai nevoie de o descriere sau de o imagine cu modelul pe care ți-l dorești – indiferent că e o schiță, un desen sau o fotografie – iar specialiștii în domeniu îți pot realiza un inel exact la fel.

De exemplu, un astfel de serviciu îți este pus la dispoziție de E-ring.ro – una dintre cele mai apreciate bijuterii online, formată dintr-o echipă de specialiști cu peste 12 ani de experiență în domeniu. Aceștia ne-au împărtășit cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre aceste inele de logodnă deosebite.

Iată, așadar, ce ar trebui să iei în calcul dacă dorești o astfel de bijuterie cu design personalizat:

  • Când vine vorba de personalizarea bijuteriilor intervin tot felul de prejudecăți

Mulți dintre cei care au o idee de model pentru inelul de logodnă sunt rezervați în privința transpunerii în realitate a acesteia. De obicei, majoritatea cred că realizarea unei bijuterii personalizate este foarte scumpă și că procesul durează foarte mult timp.

De fapt, lucrurile nu stau nici pe departe așa. E-ring.ro, de exemplu, te poate ajuta să transformi în realitate o simplă schiță a inelului pe care ți-l imaginezi ca fiind cel mai bun pentru vitoarea ta soție în mai puțin de 21 de zile, la cel mai bun raport calitate-preț.

  • Schița ta este transformată într-o prezentare foto și video 3D

În baza descrierii sau imaginii pe care le-o prezinți, specialiștii în bijuterii îți vor realiza un proiect în format 3D, atât foto, cât și video, pentru a-ți da seama cât mai bine cum va arăta inelul pe care-l dorești.

Foarte important de știut este că dacă simți nevoia să schimbi ceva, poți cere acest lucru fără nicio problemă. Ba dimpotrivă, numărul de modificări sau de variante pe care E-ring.ro ți le poate pune la dispoziție este nelimitat, astfel încât să fii convins 100% de alegerea făcută.

  • Urmează imprimarea modelului în ceară și realizarea propriu-zisă a bijuteriei

După ce te asiguri că totul arată exact cum ți-ai imaginat și designul este validat, se trece la realizarea efectivă a bijuteriei. Aceasta constă în imprimarea modelului în ceară, mai apoi turnarea lui în aur, finisarea inelului și montarea pietrei sau a pietrelor, după caz.

Partea cea mai bună este că tu ești implicat în absolut fiecare dintre etape, astfel încât să știi exact ce se petrece cu bijuteria pe care o cumperi și să te convingi de calitatea ei.

Așadar, dacă visezi la un anumit model de inel de logodnă pe care să i-l oferi persoanei iubite, nu ezita să-l transformi în realitate cu ajutorul celor de la E-ring.ro.

Leave a Reply