Incaltamintea nu mai este de multa vreme doar cu un rol practic si necesar. Ea defineste si pune un ultim accent pe tinuta purtatorului, este cea care reda confort si implicit incredere de sine. Incaltamintea se poate spune ca joaca un rol important. O astfel de „regula” se aplica indiferent daca este vorba de incaltaminte de femei sau barbati.

Este impropriu spus ca reprezentantii masculini au sau nu pretentii cu privire la optiunile de incaltaminte. De fapt, desi nu sunt de cele mai multe ori pe aceeasi lungime de unda cu femeile privind rabdarea la shopping, de fapt cand sunt in cautare de incaltaminte trebuie sa se inarmeze cu responsabilitatea necesara privind alegerile facute.

Incaltamintea aleasa le va fi defini stilul pentru sezonul in cauza, va fi practic motivul pentru care vor pasi increzatori sau nu. Ceva mai sofisticata pare sa fie alegerea de pantofi barbati eleganti. Asta pentru ca in acele cadre elegante cand se impun de la sine restrictii de stil pare cu atat mai greu sa se aleaga ceva potrivit.

Nu insa si cand sursa este una ce asigura din stard standardele necesare; spre exemplu colectia de pantofi barbati de la ANNA CORI este o recomandare. Aici se imbina armonios stilul cu functionalitatea.

Pantofi eleganti de la ANNA CORI, pentru barbati pe masura de eleganti

O alegere poate fi destul de usor de realizat. Pana la urma totul tine de gusturi. Insa o astfel de lamurire nu joaca un rol explicativ cand imaginea nu este una tocmai placuta. O greseala frecventa este aceea de a alege incaltamintea independent de eveniment. De aceea, linia de incaltaminte eleganta este clar numai pentru acele ocazii de asemenea elegante.

Doua aspecte joaca rolul definitoriu privind incaltamintea masculina si anume calitatea si confortul. Pentru primul aspect, cel al calitatii, se tine cont de materiale, imbinari, cusaturi, de talpa si de tot ce presupune crearea incaltamintei cu pricina.

Confortul se leaga indirect de calitate, caci acolo unde un pantof lasa de dorit, cu siguranta nici confortul nu are cum sa existe. Pantofii perfecti arata bine si se simt pe masura, sunt nici prea mari, nici prea stramti, ci perfecti, se simt usori la purtare si permit miscari naturale.

Mai mult decat atat, in materie de incaltaminte eleganta sunt preferati cel mai adesea pantofii clasici, negri. Exista candva aceasta regula ce departaja pantofii exclusiv eleganti de cei de zi cu zi sau casual. O astfel de regula este la ora actuala sfidata de puterea de creatie a producatorilor de incaltaminte.

Asta pentru ca exista tipare si tipuri de design ce corespund cu ideea de eleganta, incat sa permita asocierea cu altfel de culori. Pentru alegeri indraznete un ton de albastru poate fi ales, verde sau varietatea nuantelor de maro sau bordo. Cel putin in colectia de la ANNA CORI vei gasi astfel de optiuni.

Esti ceea ce porti. Atunci cand iti setezi un standard in ceea ce priveste tipul de incaltaminte, este cert ca vei alege din categoria de top. ANNA CORI poate fi un exemplu in acest sens.

Leave a Reply