Stiati de asta?

karate-kidEu cand am aflat nu mi`a venit sa cred. Karate Kid a fost unul dintre filmele copilariei mele. Atat eu cat si prietenii mei visam sa devenim elevii domnului Miyagi si sa invatam lovitura cocorului.
Oamenii de la Hollywood s`au gandit ca pot scoate niste bani frumosi de pe urma acelei povesti si au hotarat sa faca… nu stiu exact ce. Remake nu este, pentru ca actiunea se petrece oarecum diferit, nici continuare, pentru ca nu prea are legatura cu primul… Fac un film cu un scenariu asemanator si acelasi titlu.

Cat despre actori… E discriminare frate! Un negru intr`o tara de galbeni, chiar asa de persecutati sunt albii? Nu poti primi si ei un rol decent intr`un film? Ce naiba?!
Revenind. Jackie Chan este un actor bun dar nu il pot vedea in rolul unui intelept invatator de arte martiale. Cand ii aud numele ma gandesc imediat la seria Rush Hour sau Around the World in 80 Days, filme in care mai mult sau mai putin se prosteste.
Despre Jaden Smith nu pot spune foarte multe. The Pursuit of Happyness a fost un film foarte bun, dar rolul lui nu a contat, era decor. Plus ca l`a ajutat foarte mult ta`su, ceea ce este normal, dar nu dovedeste talentul sau, iar in The Day the Earth Stood Still a fost fad.

Lacomia celor de la Hollywood n`are limite, asta stiam deja. Totusi exista atat de multe idei de filme care ar avea succes. De ce sa dezgropi o poveste frumoasa si s`o faci de cacat? Doar pentru ca mergi la sigur si ca lumea va da bani s`o vada? Mi se pare bataie de joc.

Leave a Reply