Ti s-a intamplat ca ceea ce stii despre un domeniu sa fie de fapt altceva decat descoperi ulterior? Caci in ceea ce priveste videochatul lucrurile sunt cam asa. O mare parte dintre noi judeca prea usor sau pune etichete, cand, in fapt, poate ca lucrurile  sunt altfel.

Trecem in revista cateva dintre aspectele legate de videochat, cele care perpetueaza un mit despre el, cat si cum este realitatea de fapt. Iar cand auzi despre angajari videochat Bucuresti fii sigura ca un studio de prestanta precum Be You spre exemplu, conditiile sunt avantajoase.

Ce cred unii despre videochat – mit

Cand vine vorba sa defineasca ce este videochatul, sunt cu atat mai multe variante, cu cat unii nici nu inteleg ce ar putea presupune. Ca se lucreaza in regim call center, ca implica servicii cu clientii, ca este vorba de a fotografia si a expune fotografiile in fel si chip.

Un mit am putea spune comun este legat de faptul ca numai fetele tinere au posibilitatea de a lucra aici si ca o cariera de genul se incheie destul de repede. Ei bine, poate ca asta se aplica cand vine vorba de studiouri care nu stiu sa puna pret pe frumusete asa diferita si versatila cum este, de la caz la caz.

Ce implica de fapt videochatul – realitate

Realitatea este diferita. Fetele care ajung sa se angajeze sunt cele care au luat un oarecare contact cu studioul. Aud de la prietene despre ce este vorba si au mai multa incredere astfel. Sunt de asemenea cele care stiu ce isi doresc, ce implica si isi asuma acest lucru.

In mod exact, videochatul inseamna ca discutii prietenesti sa fie purtate intre modele si cei care sunt la mii de kilometri distanta. Totul prin intermediul internetului,  in privat, fara nici cea mai mica sansa de a exista contact direct. Se lucreaza pe principiul farmecului personal la care se adauga sprijinul profesional oferit de o intreaga echipa: fetele sunt indrumate de traineri.

Spre exemplu, un studio de renume este BE You. Acesta are o prezenta pe piata de peste 7 ani. Ori tocmai experienta lor este o chestiune care demonstreaza seriozitatea. Astfel, echipa de aici sustine fiecare fata in demersul ei de a deveni un model la videochat. Echipa IT le a ajuta cu echipamentele, avand in vedere ca sunt de generatie noua, moderna.

Ca un plus, o astfel de colaborare se bazeaza pe confidentialitate absoluta. Prin simplul fapt ca site-urile pe care modelele sunt active sunt doar internauti straini. Nu se pot accesa site-urile in cauza din Romania, astfel se intelege ca nu poate exista nicio intalnire nedorita cu un cunoscut. Iata si explicatia faptului ca minima cunostinta de limba engleza este o cerinta.

Concluzie?

Povestea cu ce este videochatul, cine lucreaza acolo si curiozitati de orice fel scoate la lumina cat suntem de superficiali. Chiar daca unii dintre noi nu prea stiu definitia acestuia, prefera sa se raporteze la acest domeniu ca la unul fata de care nu arata toleranta. Gresit. Data viitoare ai putea descoperi ca cea de langa tine este model la Be You Studio; te-ar interesa atunci sa stii ce face la locul de munca si ce inseamna asta? 

Leave a Reply